Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


HARDELL Biztonság

HARDELL rendszer fejlesztése:

A rendszergazda a rendszer kialakításánál nagy figyelmet fordít arra, hogy a tervező építészetileg átgondoltan, az Ügyfél egyedi igényeit figyelembe véve tervezze meg az épületet és gondosan válogassa össze a céloknak megfelelő anyagokat. A korszerű és mai minőségi elvárásoknak megfelelő anyagok illetve csomópontok kialakítását rendszermérnökök folyamatosan fejlesztik és minőségi ellenőrzésekkel támasztják alá.

HARDELL rendszer ellenőrzése:

A HARDELL rendszermérnökök folyamatosan kapcsolatban állnak a Kivitelező partnerek tervezőivel, akik a statikai és épületszerkezeti megoldásokat műszaki állásfoglalásokkal segítik. Az építendő objektumok terveit a kivitelező kérésére előzetesen kontrollálják, az esetleges egyedi megoldásokat, statikai paramétereket egyeztetik.
A HARDELL Házépítési Rendszerben kötelezően alkalmazandó, minősített anyagok beépítésének meglétét ellenőrizzük. A szerződésben és a Technológiai utasításban meghatározott paraméterű szerkezeti anyagokat a Rendszerközpont kereskedelmi hálózata biztosítja.
Vezető szerelő munkatársaink a Protektorwerk Hungária Kft. által szervezett oktatáson minden évben részt vesznek. Az oktatás végén vizsgával igazolják, hogy a tananyagot elsajátították.
A rendszergazda folyó építkezéseinket alkalmanként felkeresi. Az építkezésről a szerződéskötéskor bejelentést kell tennünk (bejelentőlap). Külön be kell jelenteni a szerkezetállítás megkezdését is, hogy a helyszíni ellenőrzés a megfelelő készültségi fokon legyen elvégezhető. Ennek célja a helyszíni szakmai tanácsadás, valamint a kivitelezés színvonalának ellenőrzése. Ezek a bejárások nem helyettesítik a felelős műszaki vezető, a műszaki ellenőr és a tervező felügyeleti tevékenységét. Az építési folyamatot a kivitelező és a megrendelő közötti átadás-átvételi eljárás zárja le. Ennek keretében a megrendelő és a kivitelező közösen járja be az épületet és ellenőrzik a megrendelt munkák elkészültét. A tapasztaltakat az átadás-átvételi jegyzőkönyvben rögzítik. Az átadásnak része az összes hivatalos iraton, engedélyen, mérési jegyzőkönyvön, garancialevélen, esetleges fotódokumentáción kívül egy “Használati útmutató” is, amely segíti a ház helyes és célszerű használatát is. Ez leírja az épület napi és ritkább, rendszeres karbantartásával kapcsolatos teendőket.

HARDELL rendszer korrekciója:

A tervezés, az anyagkiválasztás és a kivitelezés területén működő folyamatos korrekció biztosítja az esetlegesen kialakult hibák, hiányosságok, az ellenőrzések és önellenőrzések során talált eltérések kijavítását illetve pótlását. Vállalkozásunk ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben dolgozik.

Vissza az oldal tetejére!